Fundació

Missió i activitat

La Fundació Epiqueia és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat la cultura i l’educació.

Tal com s’expressa en l’article 5 dels estatuts “La Fundació té per objecte la promoció de la cultura i de la filosofia d’orientació humanista i personalista, molt especialment en l’àmbit educatiu”.

La seva activitat principal és l’escola Epiqueia, però també vol desenvolupar altres activitats com ara seminaris, projectes de formació continuada, propostes educatives orientades a la inclusió social… amb la voluntat de compartir, des de l’Alt Penedès, una reflexió filosòfica i pedagògica orientadora i una experiència educativa valuosa. 

La Fundació Epiqueia forma part de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

El Patronat

El Patronat és l’òrgan rector de la Fundació Epiqueia. El Patronat inicial ha tingut la missió de definir el projecte i de fer possible la construcció de l’edifici per a l’escola Epiqueia. En el futur, quan la nova escola ja estigui en funcionament, el patronat s’ampliarà amb nous membres que puguin fer aportacions valuoses per desplegar les activitats de la Fundació.

La funció del patronat serà sempre vetllar per l’escola i promoure les activitats culturals i educatives que constitueixen la finalitat de  la Fundació.

Presidenta: Mar Esteve

Vicepresident: Josep Maria Esquirol

Secretari: Josep Esquirol

Estatuts (pdf)

Comptes i Memòria 2021

Contacte: fundacioepiqueia@epiqueia.cat