Música

13 i 14 d’abril Escola de les Arts / Epiqueia

Vols passar un cap de setmana envoltat de música a la Vall de Mediona? Aquest MUSIQUEIA 3 tindrà 2 itineraris que, alhora, s’aniran trobant:

  • Les VEUS/Cantants tindran la companyia de la Celeste Alías treballant i gaudint del que ens ha preparat per aquest cap de setmana en concret!
  • I la resta de participants d’altres instruments faran el seu recorregut amb els altres professors, en Deejay Foster, Josep Cordobés i Roger Mas: improvisació, conjunts, groove, repertori… per estar preparats i retrobar-se amb les VEUS/Cantants per preparar l’actuació al Casal de Mediona de nit!

A partir del 18 de març queden obertes les inscripcions a 

MUSIQUEIA · Trobades Musicals de l’Escola de les Arts / Epiqueia.

Hi poden participar joves a partir de 12 anys i adults que tinguin experiència prèvia amb el seu propi instrument. (Si l’edat és menor de 12 anys us demanem que consulteu per valorar la participació).

Escriu a rogermasjazz@gmail.com dient-nos:

– qui ets? o qui són els teus fills? (nom + cognom del participant, siguis tu o els teus fills)

– quin instrument toques/toca? (piano, guitarres, veu, bateria, baix/contrabaix, instruments de vent…)

– quina experiència tens/té amb el teu/seu instrument? (explica’ns quants anys fa que toques l’instrument, i explica’ns què saps fer, “què/on/amb qui” has estudiat…tot el que creguis oportú).

També pots trucar al 

Roger Mas +34 610 438 619  

2) PREUS

Els preus són els següents per MUSIQUEIA 3:

– 100 euros

3) PAGAMENT/RESERVA 

Realitza el pagament/reserva al compte corrent : 

ES12 0081 1651 1100 0102 0113 amb el Concepte: “NOMCOGNOM” MUSIQUEIA3

Un cop feta rebràs la nostra confirmació de reserva.

4) CALENDARI

Dissabte 13 d’abril, tot el dia.

Diumenge 14 d’abril, matí.

L’esquema inicial  del cap de setmana és:

Dissabte 13 Abril

10’00h –  Benvinguda

10’15h – Classe d’instruments  i/o Workshop d’Improvisació + VEUS amb CELESTE ALÍAS

11’45h – Reunió Professorat / descans

12’00h – Primera Trobada de COMBOS +++ VEUS

14’30h – Descans per dinar

16’00h – Classe d’harmonia (2 nivells)  amb ROGER MAS + Workshop de Grooves amb 

JOSEP CORDOBÉS i DEEJAY FOSTER + VEUS amb CELESTE ALíAS

17’45h – Classe d’instruments individuals + “Toca amb…” + VEUS amb CELESTE ALíAS

19’30h – Reunió Professorat / descans

19’45h – Classe de COMBOS +++ VEUS

22’00h – Muntar + Proves de so al Casal de Mediona

22’30h – Sopar + Concert de COMBOS  + VEUS al Casal de Mediona

23’30H – Jam Session 

Diumenge Abril

10’00h – Classe d’instruments i/o Workshop d’Improvisació + VEUS amb CELESTE ALÍAS

12’00h –  Master Class DEEJAY FOSTER + VEUS amb CELESTE ALÍAS

13’ 30h – Trobada final

14’00h – Fi de les Trobades Musicals

ROGER MAS – harmonia i coordinació

JOSEP CORDOBÉS – Workshops i combos.

ADRIÀ PINTO – Workshops i combos.

CELESTE ALÍAS – Veus, workshops i combos

Amb el desig d’obrir a la Vall de Mediona, Alt penedès i Anoia,  un espai de creació musical on els estudiants/participants despertin i comparteixin experiències i gaudeixin de l’aprenentatge amb un conjunt de professorat i de músics reconeguts en l’àmbit artístic del jazz i de la música moderna. EPIQUEIA / Escola de les Arts acull aquestes trobades. 

https://epiqueia.cat/escola-de-les-arts/

https://epiqueia.cat/musica/

https://maps.app.goo.gl/xhjC3DGTfXNAgtC5A

XARXES: 

https://www.instagram.com/trobades_musicals/?hl=es

https://www.instagram.com/escola_epiqueia/

Qui és en Roger Mas?

Roger Mas és pianista i compositor de jazz, actualment és professor del Conservatori del Liceu, Director del Departament de Jazz de Musikene (Conservatori Superior de música d’Euskadi) i professor de piano del mateix Musikene.

Ha estat també Director del Departament de Jazz del Conservatori del Liceu 3 anys i professor dels Tallers Musicals d’Avinyó 10 anys. És Coordinador General del Begues Jazz Camp desde el 2009, seminari internacional de jazz, que realitza conjuntament amb el prestigiós Jordi Rossy i en Deejay Foster.

Amb una discografia pròpia com a líder de 8 enregistraments ha participat en més 30 discos entre els quals destaca la seva col·laboració amb artistes com Carles Benavent, Marc Ayza, Gorka Benítez, Ernesto Aurignac, Jo Krause, Giulia Valle i Nadia Basurto.

Qui és la Celeste Alías?

Celeste Alías és cantant i professora del Conservatori del Liceu i del Conservatori de Manresa, alhora ha estat una peça clau en els coneguts Tallers Musicals d’Avinyó i el seminari internacional Begues Jazz Camp. També manté una activitat intensa fent diferents workshops de veus arreu de Catalunya. La seva experiència com a professora mostra que la seva tasca ha estat i és meravellosa en l’acompanyament i formació de moltes de les noves veus emergents en els temps actuals on el jazz, el folklore, el pop i cançó d’autor es barregen amb les fronteres ben diluïdes.

La seva carrera l’ha portat a fer enregistraments propis ben diversos com el seu homenatge a Chavela Vargas, un poemari musicat dedicat a Montserrat Abelló, dos discs en un duo exquisit amb en Marco Mezquida… A més, ha pogut tocar amb músics com Michael Kanan, Jordi Rossy, Horacio Fumero, David Mengual o Santi Careta.

Qui és en Josep Cordobés?

Josep Cordobés és bateria format al Conservatori de Manresa, a l’Esmuc en el Grau Superior i al Jazz Campus de Basilea en el programa de Master. En Josep és professor de música a Epiqueia i alhora també és professor actiu als Tallers Musicals d’Avinyó des de ja fa força edicions. Alhora té molta experiència com a professor de bateria en sessions particulars i realitza workshops relacionats amb el ritme en múltiples espais i trobades.

Músic molt actiu en el panorama forma part del grup de la prestigiosa Alba Careta, amb qui giren per arreu d’Europa. El seu recorregut professional l’ha portat a tocar amb músics com Giulia Valle, Martí Serra, Rita Payés o David Pastor. També ha liderat projectes personals com Old Folks. 

La seva versatilitat el mou pel terreny del jazz, del flamenc, del pop/rock i també de les músiques del món.