Música

MUSIQUEIA · Trobades Musicals

Vols passar un cap de setmana envoltat de música a la Vall de Mediona?

Doncs aquest curs, n’hem preparat quatre, sí, quatre caps de setmana d’aprenentatge musical, de mestratge amb grans músics, de concerts en viu, de convivència a l’entorn de la música…

Amb la direcció de ROGER MASMUSIQUEIA ·Trobades Musicals incorpora al seu equip un músic i professor extraordinari: en DEEJAY FOSTER, que passa a ser un pilar fonamental de la proposta de Musiqueia, com a professor i coordinador. 

Amb ganes d’obrir, a la Vall de Mediona, l’Alt Penedès i l’Anoia, un espai de creació musical en què els estudiants/participants despertin i comparteixin experiències i gaudeixin de l’aprenentatge amb un conjunt de professorat i músics reconeguts en l’àmbit artístic del jazz i de la música moderna.

PROFESSORAT

 • ROGER MAS- piano, workshops, harmonia i direcció.
 • DEEJAY FOSTER – guitarra, baix elèctric, contrabaix, workshops, master class i combos.
 • JOSEP CORDOBÉS – bateria, workshops i combos.
 • CELESTE ALÍAS – veu, workshops i combos

CALENDARI

MUSIQUEIA 1 – del Divendres 24 a Diumenge 26 de Novembre

MUSIQUEIA 2 – del Divendres 26 a Diumenge 28 de Gener

MUSIQUEIA 3 – del Divendres 12 al Diumenge 14 d’Abril

MUSIQUEIA 4 – del Divendres 28 al Diumenge 30 de Juny

QUÈ FAREM?

El pla orientatiu de cada cap de setmana serà el següent:

 • Divendres 

18’00h – Benvinguda

18’30h – Master Class ROGER MAS/DEEJAY FOSTER

20’00h – Distribució / Agrupaments / Descans

20’30h – Primera trobada de COMBOS

22’30h – Sopar + Concerts de Professors al Casal de Mediona

23’30h – Jam Session

 • Dissabte 

10’00h – Classe d’instruments + Workshop d’Improvisació

12’00h – Classe de COMBOS

14’00h – Descans per dinar

16’00h – Classe d’harmonia (2 nivells) + Workshop de Grooves

18’00h – Classe d’instruments individuals + “Toca amb…”

20’00h – Classe de COMBOS

22’30h – Sopar + Concert de COMBOS al Casal de Mediona

23’30H – Jam Session 

 • Diumenge

10’00h – Classe d’instruments + Workshop de Repertori

12’00h – Entrevista a un convidat + Trobada grupal

14’00h – Fi de les Trobades Musicals

INSCRIPCIONS 

A partir del 10 d’octubre.

Hi poden participar joves a partir de 12 anys i adults que tinguin experiència prèvia amb el seu propi instrument. Si l’edat és menor de 12 anys us demanem que consulteu per valorar la participació.

Escriu a rogermasjazz@gmail.com dient-nos:

– Qui ets o qui són els teus fills? (nom + cognom del participant, siguis tu o els teus fills)

– Quin instrument toques/toca? (piano, guitarres, veu, bateria, baix/contrabaix, instruments de vent…)

– Quina experiència tens/té amb el teu/seu instrument? (explica’ns quants anys fa que toques l’instrument, i explica’ns què saps fer, “què/on/amb qui” has estudiat… tot el que creguis oportú).

També pots trucar per a qualsevol consulta a:

Roger Mas +34 610 438 619  

Deejay Foster +34 613 018 684

PREUS 

 • 1 cap de setmana: 100 euros
 • 2 caps de setmana: 180 euros
 • 3 caps de setmana: 260 euros
 • 4 caps de setmana: 300 euros

(En el moment de la inscripció es facilitaran les dades bancàries per ingressar el pagament)

Qui és en Roger Mas?

Roger Mas és pianista i compositor de jazz, actualment és professor del Conservatori del Liceu, Director del Departament de Jazz de Musikene (Conservatori Superior de música d’Euskadi) i professor de piano del mateix Musikene.

Ha estat també Director del Departament de Jazz del Conservatori del Liceu 3 anys i professor dels Tallers Musicals d’Avinyó 10 anys. És Coordinador General del Begues Jazz Camp desde el 2009, seminari internacional de jazz, que realitza conjuntament amb el prestigiós Jordi Rossy i en Deejay Foster.

Amb una discografia pròpia com a líder de 8 enregistraments ha participat en més 30 discos entre els quals destaca la seva col·laboració amb artistes com Carles Benavent, Marc Ayza, Gorka Benítez, Ernesto Aurignac, Jo Krause, Giulia Valle i Nadia Basurto.

Qui és en Deejay Foster?

Deejay Foster és contrabaixista de jazz, format a la Berklle College of Music, actualment resident a Catalunya després de viure novament als EEUU els darrers 4 anys.

Ha estat professor del Conservatori Superior del Liceu i de l’ESEM del Taller de Músics, alhora ha estat professor particular de molts nens i joves a la població de Begues, generant una comunitat de famílies que gaudien i aprenien del seu mestratge i de la música durant molts anys.

Ha estat també ideòleg, Coordinador i Secretari del Begues Jazz Camp des de el 2009 i ha participat en múltiples Seminaris de Jazz i Música arreu de l’estat.

Com a músic ha participat en múltiples projectes amb artistes com Antonio Serrano, Michael Kanan, Al Foster, Jo Krause, Peter Bernstein, Jorge Rossy, Celeste Alías.

Qui és la Celeste Alías?

Celeste Alías és cantant i professora del Conservatori del Liceu i del Conservatori de Manresa, alhora ha estat una peça clau en els coneguts Tallers Musicals d’Avinyó i el seminari internacional Begues Jazz Camp. També manté una activitat intensa fent diferents workshops de veus arreu de Catalunya. La seva experiència com a professora mostra que la seva tasca ha estat i és meravellosa en l’acompanyament i formació de moltes de les noves veus emergents en els temps actuals on el jazz, el folklore, el pop i cançó d’autor es barregen amb les fronteres ben diluïdes.

La seva carrera l’ha portat a fer enregistraments propis ben diversos com el seu homenatge a Chavela Vargas, un poemari musicat dedicat a Montserrat Abelló, dos discs en un duo exquisit amb en Marco Mezquida… A més, ha pogut tocar amb músics com Michael Kanan, Jordi Rossy, Horacio Fumero, David Mengual o Santi Careta.

Qui és en Josep Cordobés?

Josep Cordobés és bateria format al Conservatori de Manresa, a l’Esmuc en el Grau Superior i al Jazz Campus de Basilea en el programa de Master. En Josep és professor de música a Epiqueia i alhora també és professor actiu als Tallers Musicals d’Avinyó des de ja fa força edicions. Alhora té molta experiència com a professor de bateria en sessions particulars i realitza workshops relacionats amb el ritme en múltiples espais i trobades.

Músic molt actiu en el panorama forma part del grup de la prestigiosa Alba Careta, amb qui giren per arreu d’Europa. El seu recorregut professional l’ha portat a tocar amb músics com Giulia Valle, Martí Serra, Rita Payés o David Pastor. També ha liderat projectes personals com Old Folks. 

La seva versatilitat el mou pel terreny del jazz, del flamenc, del pop/rock i també de les músiques del món.